Du behövs till Härnö Trail 2023!

  • 11 sep 2023

På lördag den 30 september är det äntligen dags för Härnö Trail. Härnö Trail är ett av Sveriges största traillopp som lockar såväl lokala som långväga deltagare. Loppet ingår i Trailrunning Sweden Trailtour. Varje år har arrangemanget hyllats, mycket tack vare funktionärernas positiva bemötande! Så vill vi givetvis att det ska bli även i år, varför vi gemensamt behöver hjälpa till att bygga vidare den succé som Härnö Trail är och har blivit. Din hjälpinsats behövs!

Härnö Trail, som arrangeras av Härnösands OK och Bondsjöhöjdens IK Skidor, är föreningarnas största tävlingsarrangemang och en mycket viktig finansieringskälla till barn- och ungdomsverksamheten. Det är bland annat tack vare Härnö Trail som vi kan arrangera läger och subventionera kläder och tävlingar för våra barn och ungdomar utan att behöva sälja bingolotter, salami och/eller liknande.

Det är viktigt att ni bokar in den 30 september i era kalendrar för att kunna hjälpa till som funktionär.

Ni anmäler ert deltagande genom att fylla i arbetsschemat som finns här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Av9zMoWeaqMdUXJ9J4Kr1pEmhPLIwlAG0mr6GnodWNE/edit?usp=sharing

Vi räknar med att ni som medlemmar/föräldrar ställer upp den här dagen. Det går förstås jättebra att anmäla en släkting som funktionär om du själv inte kan arbeta. Alla insatser är viktiga och behövs!

Har du frågor om din insats eller om Härnö Trail, kontakta Marcus Strömsten, tävlingsledare, 070-3716665 eller marcus.stromsten@gmail.com.

Hoppas vi ses på Härnö Trail och under årets säsong!

/Arrangörsgruppen Härnö Trail