Nyheter

HOK Träningsgrupp

  • 19 nov 2023

Välkommen att vara med i HOK Träningsgrupp! För vuxna medlemmar finns en Supertext-grupp som heter HOK Träningsgrupp. Där sker en del kommunikation kring sånt som är på g i klubben, t.ex. kring träningar och tävlingar.

Söndagsträning

  • 19 nov 2023

image: Söndagsträning

Välkomna på söndagsträning på Vårdkasen! På söndagar kl. 11 är alla välkomna att träna och umgås på Vårdkasen. Samling vid HOK-stugan och man tränar det man själv vill - längdskidor, löpning etc. Efteråt finns möjlighet till dusch/bastu och stugmys med eget fika.

Klädbeställning SkidO Obs! senast torsdag 26/10

  • 22 okt 2023

Nu finns det möjlighet att beställa tävlingskläder i klubbens färger för skidorientering. 

Klubbdag på simhallen

  • 18 sep 2023

Styrelsen bjuder in till traditionsenlig avslutning på simhallen lördag 18 november, kl. 16-19. Alla medlemmar med familjer är varmt välkomna! 

Du behövs till Härnö Trail 2023!

  • 11 sep 2023

På lördag den 30 september är det äntligen dags för Härnö Trail. Härnö Trail är ett av Sveriges största traillopp som lockar såväl lokala som långväga deltagare. Loppet ingår i Trailrunning Sweden Trailtour. Varje år har arrangemanget hyllats, mycket tack vare funktionärernas positiva bemötande! Så vill vi givetvis att det ska bli även i år, varför vi gemensamt behöver hjälpa till att bygga vidare den succé som Härnö Trail är och har blivit. Din hjälpinsats behövs!